A Favorit Klímatechnika Kft. főként Budapesten és környékén, de az ország egész területén is ügyfelei rendelkezésére áll. Társaságunk magán személyek, cégek, vállalkozások szolgáltatója. Ügyfeleink részére egyre magasabb színvonalon, a nemzetközi szabványnak megfelelő műszerezettséggel, magasszintű szaktudással, és a környezetvédelmi szempontokat maximálisan figyelembe véve állunk megrendelőink rendelkezésére. Üzleti filozófiánk a minőségi szolgáltatáson alapuló hosszú távú együttműködés. Társaságunk arra törekszik, hogy a sajátos igények figyelembe vételével, szolgáltatásainkkal ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítve állandó elégedettséget érjünk el.

A napi gyakorlatban ez azt jelenti, hogy feladatainkat a vállalt határidőn belül szakmai, műszaki tanácsadással, ingyenes helyszíni felméréssel, majd részletes árajánlattal vállaljuk:

  • a tervezéstől a kivitelezésig a klímatechnikai szereléseket
  • szükség szerint a berendezések javítását, karbantartását is.

Vállalkozásunk naprakész tájékozottsága biztosítja a kiváló minőségű, szakszerű, gyors, pontos, megbízható munkavégzést megrendelőink megelégedésére. Munkánk eredményességét bizonyítja a visszatérő magánszemélyek, valamint intézmények megrendelései, és számos nagy cég több éves karbantartási szerződése.

Budapest, 2000. január

Bodolai István
ügyvezető